tisdag 23 december 2008

GOD JUL!

2008 har varit ett år i upp- och nedgång. Samtidigt som Alliansens politik har medfört fler i arbete, satsningar på forskning och infrastruktur, bättre villkor för företagandet så har vi drabbats av en global finanskris. Stilmulanspolitik och insatser för att hjälpa fordonsindustrin har kommit högt på agendan. Men låt inte finas-och strukturkrisen förminska insikten om den andra stora krisen- klimatkrisen. Vi måste kunna arbeta med att möta flera problem samtidigt. Hoppas också att krisen kan leda till att vi blir bättre på att få fler att känna gemenskap. Visst känns det hemskt att vi i vårt rika land har människor som saknar tak över huvudet .
Jag är ändå optimist och tror att vi som så många gånger tidigare kan vända en negativ utveckling. Men det kommer att kräva både insikt, mod och omtanke.
Njut ändå av helgerna , för jag tror inte att det blir bättre av att vi deppar.
Tack alla fantastiska människor som jag har fått möta under det häråret. Direkt kommer Fontänhusen i Båstad, Sharafs hjältar i Göteborg och Vårdcentralen för hemlösa i Göteborg på näthinnan. Exemplen är fler.

God Jul och hopp om ett Gott Nytt 2009 - ett 2009med fler människor i gemenskap

1 kommentar:

  1. God Jul, Anders!
    Ha en skön och vilsam Jul! Nästa år blir både spännande och intensivt.

    Med hälsning från ett snöigt, julkortsvackert Rödön

    SvaraRadera